Ovako se sprema sočna, kremasta kajgana

Izvor: B92, 30.Maj.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se sprema sočna, kremasta kajgana

Otkrivamo tajni sastojak savršene kalgane.

Ako ste u pripremi kajgane koristili samo jaja, so i eventualno mleko, niste iskoristili sav potencijal ovog ukusnog jela. Naime, falio vam je samo jedan sastojak koji od obične kajgane pravi kulinarsko remek-delo.

Kajgana će biti bolje teksture ako joj dodate malo gustina, savetuju na blogu ladyandpups.com.

Evo recepta

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.