Ovako izgleda porođaj – najintimniji trenutak u životu svake žene

Izvor: Savršena.com, 11.Feb.2016, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda porođaj – najintimniji trenutak u životu svake žene

Iako mnogi smatraju da je rođenje deteta najintimniji čin, fotografkinja Leilani Rogers uspela je da zabeleži čarobne trenutke koje bi svaka mama volela da ima u svom foto-albumu…
Fotografkinja Leilani Rogers već pet godina svojim objektivom zabeležava najdirljivije trenutke sa porođaja.
U svom  višegodišnjem radu Leilani, koja je i sama mama, prisustvovala je na više od 50 carskih rezova, porođaja u vodi, kod kuće, u bolnici… Mnogi su Leilanin rad osudili, smatrajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << da je porođaj nešto što ne treba deliti sa javnošću, međutim ona se sa tim ne slaže.
“Svaka majka zna koliko se mučila da donese svoje dete na svet. I svaka majka voli svoje dete svim svojim bićem. Dolazak novog života na svet treba slaviti i veličati.”
Pogledajte samo neke od njenih prelepih fotografija:
Prvi podoj

Mir

Dve mame

Porođaj u kadi

Porođaj u bolnici

Cvetna kupka

“Na sve četiri”

Novorođenče

Pupčana vrpca

Porođaj u vodi


Beba rođena sa šest prstiju

Carski rez
Ćerkica pomaže mami tokom porođaja


Beba rođena “en caul”
  Izvor: Huffingtonpost

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.