Oh, My Burberry: Trench coat u bočici parfema

Izvor: Lepota i zdravlje, 27.Okt.2014, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oh, My Burberry: Trench coat u bočici parfema

My Burberry bočica kombinacija je britanskog smisla za inovacije ,nasleđa i bezvremenski moderna. Jednostavna i provokativna, bočica predstavlja eho pregiba i postave Burberry trench coata. Na vratu bočice je ručno zavezana vrpca od gabardina. Upečatljivi poklopac bočice reflektuje ručno prišivene dugmiće trench coata, a varijacije motiva i nijansi čine svaki poklopac jedinstvenim i svaku bočicu unikatnom.

Gabardin – vodootporna tkanina od koje se pravi poznati Burberry >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << trench coat inovacija je Thomasa Burberryja iz 1879. i do današnjeg dana se proizvodi u Jorkširu, Engleska, od ekstra finog pamuka.

My Burberry, grandiozan cvetni parfem sa dozom magije i modernizma predstavio je u svojim raskošnim notama suštinu londonske bašte nakon letnje kiše.

Prezentovana u bojama trench coata, unutrašnost bočice je postavljena zlatnom postavom sa ikoničnim Burberry check dizajnom koji krasi brend od 1920. My Burberry bojom podseća na boju meda, koja je jedna od tri boje klasične Sandringham trench coat kolekcije koju na My Burberry kampanji nose Kate Moss i Cara Delevingne, dve britanske ikone koje su spontano otelotvorileu duh My Burberry parfema , atmosferu individualnosti, optimizma i nasleđa koju oseća žena koja ga nosi.

Cara se prvi put pojavila na Burberry kampanji 2010. i od tada se redovno pojavljuje na Burberry modnim pistama i kampanjama. Kate Moss je deo Burberry porodice već celih 10 godina.

Burberry je miris čija je inspiracija bila globalno poznati, poznati Burberry trench coat i nasleđe direktno povezano sa Londonom i Britancima.

Patentiran 1912. od strane Thomasa Burberrya i rađen od gabardina, trench coat je uvek bio centralni objekat svake Burberry kolekcije i često je bio reinterpretiran u skladu sa potrebama sezonske mode. Kao i Burberry trench coat, My Burberry parfem je pravi bezvremenski klasik, vrhunski izraz prošlosti i budućnosti brenda i otelotvorenje nasleđa britanskog dizajna i umeća izrade. Miris je kreacija Glavnog kreativnog direktora kuće, Christophera Baileya nastao u saradnji sa Francisom Kurkdjianom.

Grandiozan cvetni parfem sa dozom magije i modernizma, My Burberry je uhvatio suštinu londonske bašte nakon letnje kiše. On je samouveren i elegantan miris predstavljen na prepoznatljivo britanski način. Top note slatkog graška i bergamota spajaju se sa srcem od listova mirisnih geranijuma, zlatne dunje i frezije, sve zaokruženo bazom od pačulija i latica damaske ruže.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.