ONA ZNA: Novi roman Žane Poliakov u Vulkanovih TOP 10!

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Okt.2014, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA ZNA: Novi roman Žane Poliakov u Vulkanovih TOP 10!

Novi roman L&Z kolumnistiknje Žane Poliakov “Ona zna” za veoma kratko vreme dospeo je u sam vrh Top 10 liste Vulkan izdavaštva. Ova knjiga svakako je preporuka i naše redakcije za kišne jesenje dane, a Žanu takođe možete čitati i u novom broju štampanog izdanja “Lepote i zdravlja”!

When you want to wake up, you will. Oni koji misle da sve znaju, obično ne znaju ništa. Ova knjiga nema konačne odgovore za sve, ali za neke od vas sigurno ima. Ako sam vas dozvala sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << neke police – setićete se. Mi se obično prepoznajemo kad se sretnemo, bilo uživo, online ili u knjižari. Nije ova knjiga u vašim rukama slučajno. Nije ovo iskustvo tek tako došlo do vas. Mi se već dugo znamo. Mi smo ti koji su čekali. Nauka zna da se nešto događa, vi znate da se nešto događa, svi mi znamo da se nešto događa. Spektakularno završno poglavlje sage o zbunjenosti.

Autor: Life Content, M.K.

Foto: Facebook/Žana Poliakov

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.