ODLAZAK MODNE LEGENDE: Preminula italijanska dizajnerka Karla Fendi

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZAK MODNE LEGENDE: Preminula italijanska dizajnerka Karla Fendi

Zajedno sa četiri sestre uspela da prodavnicu kožnih i krznenih stvari u Rimu, pretvori u svetsku modnu kuću.

Italijanska modna kreatorka Karla Fendi, počasna predsednica Fendi Grupe poznate po bundama i tašnama vrhunskog dizajna, preminula je u 80. godini života, javili su danas italijanski mediji.

IMALA JE MILIONE, A SADA... Poznata glumica žrtva VELIKE PREVARE!

Karla Fendi koja je zajedno sa četiri sestre uspela da prodavnicu kožnih i krznenih stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Rimu, pretvori u svetsku modnu kuću, preminula je u ponedeljak.

A post shared by Fendi (@fendi) on Jun 20, 2017 at 4:17am PDT

Agencija Ansa navodi da je Karla, četvrta u redu sestara, bila počasni predsednik "Fendi grupe" i da je već neko vreme bila bolesna.

Savet čuvenog psihologa koji će vam pomoći da se izborite sa svakom brigom i stresom

Karla i njene sestre Paola, Ana, Franka i Alda su 1965. godine angažovale Karla Lagerfelda, u to vreme mladog nemačkog dizajnera koji im je kreirao žensku liniju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.