Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2017, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nokti sa žicama su oduševili milione na Instagramu!

Od svih trendova u ulepšavanju noktiju koji su bili popularni poslednjih godina, nismo mogli ni da pretpostavimo da će nam omiljeni postati onaj koji uključuje žice.

#wireworknail #unistella

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on Jun 27, 2017 at 10:30am PDT

Iza nove manije na Instagramu stoji Eun Kyung Park, vlasnica Unistella salona i inovatorka na polju ulepšavanja i nege noktiju.

Ona je već odgovorna za neke popularne skorašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trendove kao što su tehnika slomljenog stakla i ogledalo nokti.

Za 2017. je pripremila koncept stavljanja savijenih žica na nokte, koji je već sada apsolutni hit u Južnoj Koreji. Ovaj trend je posebno pogodan za žene koje imaju problema sa rastom noktiju, pa će im ovakav stil pomoći da im nokti vizuelno izgledaju duži.

singlesmagazine #picassowirenail

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on Jun 7, 2017 at 1:29am PDT

Osim produžavanja, Eun se potrudila i da žice savije u zanimljive oblike koji lakiranim noktima daju poseban estetski kvalitet. Za one koji preferiraju jednostavniji stil, postoji opcija uokviravanja noktiju bez dodatnih detalja ili produžavanja. Zanimljivo izgleda i kada se stave blago zakrivljene žičice na donji deo noktiju.

Za sada je ove tehnike ulepšavanja noktiju moguće uraditi isključivo u Unistella salonu u Južnoj Koreji, ali se očekuje da će uskoro proširiti i u druge delove sveta. Nadamo se da će i naši profesionalci početi da praktikuju ovu tehniku, a u međuvremenu možemo samo da vam kažemo da budete strpljivi i ne igrate se sa žicama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.