Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Feb.2015, 10:04 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Njoke s piletinom, tikvicama i pečurkama
Potrebno je (za dve osobe): 170 g njoka, 100 g piletine, 50 g tikvica, 50 g pečuraka, biber, kari sos, malo belog luka, parmezan Priprema: Na vrućem tiganju sotirajte piletinu na malo belog luka, pa kad je skoro gotova, dodajte povrće i nastavite da dinstate. Začinite solju i biberom, pa dodajte kari. Njoke, kuvane dva minuta, dodajte u tiganj, pa uspite neutralnu pavlaku i parmezan. Razgovarala: Brankica Treskavica Foto: Mladen Sekulić Info: Kafana XTako je suđenoX, Bulevar Mihajla Pupina 165b, www.kafanatakojesudjeno.com
Nastavak na Lepota i zdravlje...
Teleća rebra na kajmaku
Izvor: Lepota i zdravlje, 25.Feb.2015, 10:04
Potrebno je (za dve osobe): 700 g telećih rebara sa pauflekom, 30-40 g kajmaka, 2 dl mleka, 500 g krompira Priprema: Teletinu odvojte od kostiju, pa začinite solju i biberom i četiri i po sata pecite u rerni na 140 stepeni C. Da se ne bi uhvatila korica, prekrijte meso aluminijumskom folijom. Krompir...