Njoj je propala veridba, a ona je odlučila da usreći nekog drugog

Izvor: B92, 21.Apr.2015, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njoj je propala veridba, a ona je odlučila da usreći nekog drugog

Jedna anonimna žena in Meksika odlučila je da iz svoje propale veridbe učini nešto dobro.

Iako njena ljubav na kraju nije krunisana brakom, jedna žena je odlučila da verenički prsten koji je dobila od tadašnjeg dečka pokloni nekome putem društvenih mreža.

Ona je postavila post u kome je napisala da traži jedan poseban par kojem bi poklonila svoj verenički prsten vredan dve hiljade dolara.

Na kraju, odabrala je Džoša Mihalesa kojem je otkriven >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << redak oblik raka koji je već u četvrtom stadijumu i prema mišljenju lekara nije mu ostalo još mnogo vremena da živi.

Džoš je već dugo želeo da zaprosi svoju devojku, ali zbog velikih troškova lečenja nikada nije mogao da sakupi toliko novca.

Na ovaj prelepi gest jedne potpuno nepoznate žene koja je na trenutak uspela da usreći Džoša i njegovu verenicu, mladić je rekao: “Ovakve male stvari nas ojačavaju i teraju da idemo dalje“.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.