Nik Kenon potvrdio da već mesecima ne živi sa Marajom Keri

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Avg.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nik Kenon potvrdio da već mesecima ne živi sa Marajom Keri

Nik Kenon potvrdio je da on i Maraja Keri već nekoliko meseci ne žive zajedno.

Američki komičar i voditelj priznao je da je šest godina dug brak sa 44-godišnjom pevačicom već neko vreme u krizi, i istakao da su im trenutno na prvom mestu njihovi četvorogodišnji blizanci Morokan i Monro.

“Nevolje su u raju. Već nekoliko meseci živimo u različitim kućama. Moj glavni fokus su moja deca”, rekao je on.

Prijatelji para veruju >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << da su problemi počeli kada je 33-godišnji Nik otkrio da je spavao sa pet slavnih žena, uključujući i Kim Kardašijan, a potom i da Maraja nije želela da spava sa njim dok se nisu venćali.

Izvori tvrde da je to povredilo i ponizilo pevačicu, koja se za Nika udala u aprilu 2008. godine na svom privatnom imanju na Bahamima, nakon samo mesec dana veze.

Maraja i Nik u julu su stavili svoju vilu u Njujorku na prodaju. Mesecima nisu bili fotografisani zajedno, a pevačica nije spomenila svog supruga od juna.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Maraja Keri i Nik Kenon se razvode nakon šest godina braka!

Izvor: Svet plus, 22.Avg.2014

Maraja Keri i Nik Kenon odlučili su da se nakon šest godina razvedu, zbog nesuglasica koje imaju poslednjih godinu dana. Glumac je za jedan američki magazin potvrdio informacije i dodao da sa pevačicom ne živi već nekoliko meseci...Maraja Keri i Nik Kenon ponovo pred razvodom?.."Tačno je, ne živimo...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.