#hairtrend: Neobična boja kose koja će vas oduševiti ove zime

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Nov.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#hairtrend: Neobična boja kose koja će vas oduševiti ove zime

Balayage je tehnika senčenja kose koju smo tokom leta obožavale. Izgleda da je i njoj, kao i svakom kratkoročnom trendu, došao kraj. A photo posted by Brittany Xavier (@thriftsandthreads) on Nov 29, 2016 at 8:06am PST Ove zime dogodio se obrt i sada će dame imati priliku da obraduju svoje vlasi i potpuno promene izgled. Novi trend farbanja, poznat kao “tigereye” ilib “tigrovo oko”, u svetu je već zaživeo i devojke masovno iz frizerskih salona izlaze ofarbane upravo ovako. Ovakav način senčenja ime je dobio po dragom kamenu, koji je smeđe boje i ima zaltne prugaste šare.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neobična boja kose koja nas je već očarala… Kako se vama dopada?

Izvor: Svet, 30.Nov.2016

Balayage je tehnika senčenja kose koju smo tokom leta obožavale. Izgleda da je i njoj, kao i svakom kratkoročnom trendu, došao kraj.. . A photo posted by Brittany Xavier (@thriftsandthreads) on Nov 29, 2016 at 8:06am PST. . Ove jeseni dogodio se obrt i sada će dame imati priliku da obraduju svoje...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.