Nećete verovati koliko godina danas puni ova glumica

Izvor: B92, 21.Nov.2014, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati koliko godina danas puni ova glumica

Poznata holivudska glumica Goldi Hon danas puni 69 godina i za svoje godine izgleda zaista fantastično.

Iako se bliži sedamdesetoj godini Goldi i dalje nosi prepoznatljivi osmeh na licu koji joj dodatno smanjuje godine.

Njen emotivni život intrigirao je medije baš kao i profesionalni. Glumica je više od trideset godina u vanbračnoj vezi s glumcem Kurtom Raselom što je priznaćete prava retkost za jedan holivudski par.

Pored neospornog glumačkog taletna, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Goldi je oduvek privlačila pažnju i svojom lepotom. Osamdesetih se slikala za "Plejboj“, a mnogi se pitaju kako je do danas uspela da očuva takvu prirodnu lepotu.

Ipak, na dodeli Oskara ranije ove godine Goldi su mnogi mediji kritikovali kako je sigurno imala brojne plastične operacije.

Goldi se inače dva puta udavala. Prvi put za koreografa Gusa Trikonisa, a zatim za Bila Hadsona sa kojim ima dvoje dece Olivera i Kejt Hadson. Kejt je odavno poznata glumica u Holivudu, a njen stariji brat Oliver proslavio se ulogom u seriji "Rules of Engagement".

Sa kolegom Kurtom Raselom je u vanbračnoj zajednici od 1983. godine, a par ima dvadesetosmogodišnjeg sina Vajata Rasela, bivšeg igrača hokeja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.