Ne tako (ne)zdrave palačinke od heljde

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Sep.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne tako (ne)zdrave palačinke od heljde

Piše: Lidija Ćulibrk, gl. i odg. urednica magazina “Lepota i zdravlje”

Teško je napraviti zdrave palačinke, ali ovo je bar malo povoljnija varijanta.

Pomešajte šolju brašna od heljde (koje je, istini za volju, mešavina heljdinog i pšeničnog brašna), dva jajeta, kiselu vodu i mleko da biste dobili nešto gušću masu i dodajte malo soli.

Pecite palačinke u malom tiganju u koji ćete, naravno, dodati malo ulja. Kada ispečete jednu stranu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << pre nego što ih okrenete pospite ih borovnicama i stevijom u prahu ili vanil šećerom ako svesno i bez straha želite da se ovaj put odajete šećernim porocima.

Pojedite dve i budite sigurni da niste učinili svom telu nažao.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.