Nataša Miljković se oprostila od Jutarnjeg programa

Izvor: Lepota i zdravlje, 22.Avg.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Miljković se oprostila od Jutarnjeg programa

Nataša Miljković pre nekoliko meseci najavila je da odlazi iz Jutarnjeg programa, ali da će ostati na Javnom servisu. Danas je bio njen poslednji radni dan koji je počinjao u zoru.

Nataša se sa gledaocima oprostila i na Tviteru, a zauzvrat dobila je nazad, kako je sama napisala, svoj život.

“Upravo odjavila poslednji Jutarnji. Dobro jutro źivote”, napisala je voditeljka na ovoj društvenoj mreži.

Televiziju neće menjati, a kaže da >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << je na RTS-u ostala zbog lojalnosti Aleksandru Tijaniću.

“Volim taj program, bez obzira na to što nije dobar za mene. Umorila sam se od njega. Želim da radim nešto što više liči na mene, ali doći će i to na red. Prošlo je vreme “Ključa”, a ovo što sada radimo biće više od autorske emisije, sa dovoljno prostora za teme kojima sam se u toj emisiji bavila”, rekla je Miljkovićeva za “Blic” pre mesec dana.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.