Najlepši autfiti sa prošlogodišnje Met gala večeri

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Maj.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepši autfiti sa prošlogodišnje Met gala večeri

Magazin Vogue sutra organizuje jedno od najvećih modnih događaja u godini, Met gala veče. Poznate ličnosti iz sveta mode, muzike, sporta, umetnosti, imaju zadatak da odgovore ne temu “Tehnologija”. Foto: Guliver/Getty Prošle godine tema je bila “Kina”, a neki od autfita su i nakon godinu dana od događaja, glavna tema u pojedinim modnim magazinima i na društvenim mrežama. Pojedine dame su na iznenadile, one druge razočarale, a one treće nisu ni odgovorile na temu. Pogledajte najznačajnije autfite sa prošlogodišnje Met gala večeri i ocenite ih. Pogledajte još i: 30 najznačajnijih Met gala autfita svih vremena Hot10987654321NotDajana KrugerPreskoči Foto: Guliver/Getty

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

5 haljina zbog kojih ćemo zauvek pamtiti Met gala veče 2016 (FOTO)

Izvor: Story, 03.Maj.2016, 10:44

Tema ovogodišnje gala večeri u organizaciji muzeja "Metropoliten" bila je "Moda u vremenu tehnologije", a poznate dame ponovo su pomerile granice.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.