Najlakši način da ispravite kosu bez prese i feniranja

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2015, 04:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlakši način da ispravite kosu bez prese i feniranja

Ovaj način ispravljanja kose idealan je za sve vas koje imate blago talasastu gušću kosu. Pogledajte uputstvo i saznajte kako da dobijete pravu kosu samo uz pomoć gumica.

1. Operite kosu na uobičajen način. Potrebno je da bude vlažna kako bi ispravljanje uspelo, tako da je ovaj trik pogodan za letnje dane ili prostorije koje su dobro ugrejane.

2. Kosu blago prosušite posle pranja, posebno koren dlake koji bi trebalo da bude potpuno suv.

3. Uzmite nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << gumica - naš je savet da budu mekane i pufnaste, tako da ne ostavljaju trag na kosi i ne stisnu je previše.

4. Ukoliko imate gušću kosu podelite je na dve polovine, a možete je i svu pokupiti.

5. Pokupite jednu polovinu u niski rep i vežite je gumicom uz koren, pa zatim celom dužinom na razmaku od 5 do 10cm vežite još po jednu gumicu.

6. Isto uradite i sa druge strane. Poenta je da usmeite kosu da ide ravno, pazite da je gumice ne stegnu previše, kako je ne bi prelomile.

7. Prespavajte sa ovako pokupljenom kosom.

8. Ujutru kada skinete gumice kosa će biti suva i RAVNA

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.