Najčešće seks fantazije su...?

Izvor: Radio 021, 31.Okt.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najčešće seks fantazije su...?

Istraživanje Univerziteta u Montrealu analiziralo je koje su to seks fantazije statistički najčešće i kao takve, "normalne".

U studiji je učestvovalo 1.517 odraslih osoba, prosečne starosti 30 godina.

Rezultati su pokazali da muškarci najčešće maštaju o "trojci" sa dve žene, analnom seksu (sa ženom), ali i tome da gledaju svoju partnerku u "akciji" sa drugim muškarcem.

Žene uglavnom maštaju o tome da budu "potčinjene" tokom seksualnog odnosa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a to podrazumeva da budu vezane, da ih partner ponekad udari tokom seksa, naravno ne previše jako.

Naučnici kažu da su možda upravo takve ženske seksualne fantazije razlog za popularnost "50 nijansi sive".

"Seksualne fantazije su različite - neke podrazumevaju bol, potčinjenost… ali koje od tih maštarija su 'normalne', a koje to nisu, već su patološke? Da bismo to saznali, odlučili smo da jednostavno postavimo pitanje ljudima i utvrdimo koje su najčešće fantazije", kažu naučnici.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.