Najbolje poze za odlaganje ejakulacije

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Dec.2014, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje poze za odlaganje ejakulacije

Postoje brojni razlozi zbog kojih muškarci prerano ejakuliraju. Neki od njih su povezani sa stresom, neki su psihološke, a neki fiziološke prirode.

Ukoliko i vaš partner ima ovaj problem, pogledajte koje poze mogu produžiti ljubavnu igru.

Poze za izbegavanje

Izbegavajte misionarsku i takozvanu „doggy style” pozu. U ovim pozama većinu „posla“ obavlja muškarac, što nije dobra ideja ako ima problem sa preranom ejakulacijom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Dobra poza

Dobra poza je ona u kojoj muškarac sedi na ivici kreveta sa stopalima na podu. Žena obmota ruke oko njegovog vrata, a noge oko struka. Što su zagrljaji jači, zadovoljstvo je veće.

U ovom položaju gotovo da nema trenja, a žena pomeranjem kukova određuje ritam. Ovaj položaj je vrlo ugodan za ženu, jer se pritiskaju osetljive tačke na vaginalnom otvoru i stimuliše se G tačka.

Muškarca ovaj položaj ne stimuliše previše već ga zadovoljava držanje svoje partnerke. Zagrljaj licem u lice omogućava mu da vas ljubi i miluje, pri čemu mu odvlači pažnju od penisa. U ovom položaju ejakulacija se uvek uspešno odgodi.

Najbolja poza

Muškarac leži opušteno na leđima, a žena ga opkorači, licem okrenuta prema njemu. U ovom položaju žena vodi igru i kontroliše situaciju. Muškarac treba samo da leži, opusti se i prepusti ženi da vodi. U ovom pozi se ejakulacija sigurno odlaže, a ujedno se ženi stimulišu G tačka i klitoris.

Autor: LifeContent, S.D.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.