Nagrada Femipause za jednu čitateljku

Izvor: MaminSvet.net, 23.Okt.2014, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada Femipause za jednu čitateljku

Nedavno smo bili na predstavljanju preparata Femipause, kompanije Pharmas. Prirodni preparat, koji ima zadatak da ženama barem malo olakša simptome menopauze (a čak 75 odsto žena ima jednu ili više podataka, pokazalo je istraživanje), zanimljiv je i po tome što sadrži dve pilule – noćnu i dnevnu, jer pokušava da se bori sa dve vrste problema – onima koji žene muče danju poput valunga, i noću poput nesanice.

Preparat nismo probali, nisam još u godinama kada razmišljam >> Pročitaj celu vest na sajtu MaminSvet.net << o menopauzi. Ali, mi je uzuzetno važno da se o nekim temama glasno i jasno priča. Menopauza se još nekako, taji, kao da je to sramota žene. Kao da je to što se čudno osećaju i ponašaju njihov hir. Kao da je teško i naporno probati razumeti žene u najboljim godinama.

Još jedan veoma važan aspekt, barem meni je, da je potrebno prisustvo na tržištu preparata koji nisu hormonski. Kao neko ko ima probleme sa hormonima (tj estrogenom), meni je bilo kakva hormonska terapija kontraindikovana, jer se u mom telu oni ne ponašaju kako bi trebalo, i preosetljiva sam na hormone.Zato su ovakvi preparati potrebni.

U saradnji sa Pharmas, pozvali smo čitateljke da nam napišu šta ih muči u vezi menopauze. Slučajnim izborom odabrali smo jednu čitateljku, koja će isprobati Femipause, i nadamo se preneti nam utiske.

Čestitamo dobitnici Dragani i pozivamo vas da nam se javite i kažete koji vas problemi muče, šta vam otežava dan i kako možemo da vam pomognemo obrađujući određene teme.

Nastavak na MaminSvet.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MaminSvet.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MaminSvet.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.