NIŠTA OD RAZVODA! Melanija trudna u 47. godini? Prva dama NIJE USPELA da sakrije stomačić (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD RAZVODA! Melanija trudna u 47. godini? Prva dama NIJE USPELA da sakrije stomačić (FOTO)

Amerika se trese.

Američki predsednički par, Donald i Melanija Tramp juče su u Beloj kući ugostili predsednika Paname Huana Karlosa Varelu i njegovu suprugu Lorenu Kastiljo.

Kao i uvek, prva dama je bila na visini modnog zadatka pa je blistala u plavoj, 1.500 evra vrednoj haljini dizajnera Majkla Korsa i Kristijan Labutin cipelama sa cvetnim dezenom. Ipak, dve stvari na njoj su privukle pažnju a jedna je pomalo bila i neprijatno iznenađenje.

ODLAZAK MODNE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << LEGENDE: Preminula italijanska dizajnerka Karla Fendi

Prvo, kada je Melanija sela fotografi su uspeli da uslikaju njen stomačić koji se jasno ocrtavao ispod haljine. Kasnije, kad god bi ustala njen stomak je bio u prvom planu. S obzirom da važi za lepoticu sa besprekornom linijom, odmah su počele spekulacije da je Melanija u drugom stanju. S druge strane, bilo je i onih koji zastupaju stav da je i prva dama Amerike žena kao i svaka druga, te da se bori sa istim problemima kao i "obične" žene, poput salceta na stomaku.

POKUŠAVATE DA DOBIJETE BEBU? Evo KOLIKO često treba da imate odnose!

PALA U DEPRESIJU: Članica žirija Zvezda Granda ne može da preboli smrt supruga

Druga stvar u koju su svi gledali jesu Melanijine izražene vene na nogama. Ona je poznata kao neko ko nikada nije skrivao svoje nedostatke (bore na licu), pa nakon prvobitnog iznenađenja, izražene vene nikako nisu mogle da pokvare fantastičan utisak koji Melanija u ovoj kombinaciji ostavlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAKON PRIČA O RAZVODU, OVO! Ana Kokić polila muža vodom pred svima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017

A njegova reakcija....Vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Ana Kokić važe za skladan par, a naredne godine proslaviće desetu godišnjicu braka. Ipak i pored toga mnogo se spekulisalo da im u braku ne cvetaju ruže i da su pred razvodom, posebno nakon Nikoline "kokain" afere...NIŠTA OD RAZVODA!...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.