Muški potezi koji ženama ubijaju libido

Izvor: JavneVesti.com, 19.Apr.2014, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muški potezi koji ženama ubijaju libido

Iako se češće govori o tome šta muškarcima smeta kod žena, red je da se pozabavimo time šta ubija žensko raspoloženje kada je seks u pitanju. Pročitajte šta je to što ženama smeta kod muškaraca…

 
Preskaču predigru 

Muškarci bi trebalo da shvate da je predigra ženama nekada važnija od samog seksualnog čina. Dok se njima žuri, žene bi da se maze i eto problema. 

Pitaju da imaju seks 

Pustite malo spontanosti >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << da uđe u vaš odnos. Dogovoreni i najavljeni seks je ok kada se dosađujete na poslu pa se dogovarate kako da se oraspoložite, ali “odrađivanje” seksa i navaljivanje je ubica raspoloženja kod svake žene. 

Kukaju 

Nakon odbijanja muškarac počinje da kuka “Ali sinoć nismo imali seks, moooolim te” što čini ženu još sigurnijom da joj više nije do seksa. 

Misle samo na sebe 

Taman kada ste odlično raspoloženi i imate neverovatan seks i blizu ste velikog O, on se najednom okrene i zaspi. 

Leži na vama previše dugo 

Teško je uživati u seksu kada nam je odraslo muško telo na leđima. Tada pre razmišljamo o tome kako da dišemo. 

Pušta gasove 

Nevažno da li se dešava pre, tokom ili posle seksa ali sam zvuk apsolutno uništava ženski libido. 

U sred seksa odlazi u wc 

I žene trpe štošta! Verujemo da nije lako, ali baš nije ni zabavno kada u sred seksualnog zadovoljstva muškarac otrči do wc-a da piški. 

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.