Muškarci otkrivaju: Evo kako zamišljamo “onu pravu”!

Izvor: Savršena.com, 09.Okt.2015, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci otkrivaju: Evo kako zamišljamo “onu pravu”!

Ono kada postanete jedno…

Mnogi tekstovi u novinama ili na internet portalima se bave onim šta žene žele od muškaraca i strategijama kako da ih osvoje, ali malo ko piše o tome šta je to što muškarce privlači na ženama.
Iako je više svojstveno nežnijem polu da pravi liste, ovoga puta su se muškarci potrudili da naprave jednu i istaknu šta je to što žele da pronađu u svojoj idealnoj partnerki.
Ove šta se sve našlo na listi:
 Ona treba da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << nezavisna. Okej, volimo da se osećamo kao heroji i da je zaštitimo ili utešimo kada joj je potrebno, ali ne želimo da budemo bilo čija bejbisiterka. Volimo kada ona ima i neki drugi hobi osim nas, pa osim što imamo više tema za razgovor to znači i da nismo uvek dostupni jedno drugom što nas tera da više cenimo zajedničke trenutke. Ona treba da bude inteligentna. Da, tačno je da volimo spoljašnji izgled, ali ništa nas ne uzbuđuje više nego žena sa kojom možemo da razgovaramo i koja ume da kaže pravu stvar. Ona treba da bude dobra u krevetu. Ali, to ne podrazumeva samo seks, nego i kompletnu igru zavođenja koja nikada ne prestaje. Potrebno je da želimo iste stvari, kao i da poštujemo granice koje ovo drugo postavlja, a najuzbudljivije je kada se te granice poklapaju. Volimo kada se trudi da bude lepa za nas, ali i za sebe, pre svega. To ne znači da ćemo odlepiti ako je vidimo u pidžami, sa repom na glavi i bez šminke. Sasvim suprotno. Ali, ruku na srce, volimo kada je negovana i sređena žena pored nas, kao i da svima stavimo do znanja da je naša. Poštovanje je jako, jako, jako bitno. Ako toga nema onda ni veza neće imati budućnost. Ne treba tu neko da bude potčinjen bilo kome. Poštovanje treba da bude uzajamno. Tako da ako ona ne ceni sebe (i nas) nećemo moći ni mi da cenimo nju. Volimo onu koja nam dopušta da ostanemo muškarci. Verujte, nema ničeg privlačnog u tome da budemo vaš mali potrčko. Ako mislite da ćemo vas prevariti čim okrenete leđa, pa nam zbog toga uskratite partiju pokera uz pivo sa drugarima, onda ćete samo u nama ubiti muškost, a to nikada ne izađe na dobro. Upravo kada takve neke stvari branite muškarcima oni odluče da potvrde svoju muškost, a to obično podrazumeva prevaru od koje toliko strahujete. Volimo onu koja se dobro slaže ili se barem trudi da se uklopi sa našim roditeljima i prijateljima. Ako počne da nam soli pamet sa kim treba, a sa kim ne treba da se družimo, odmah znamo da nismo našli onu pravu.  I, za kraj, ono najvažnije. Vezaće nas najčvršće za sebe ona pored koje želimo da postanemo bolji čovek. Izvor: Popsugar.com

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.