Muškarci otkrili omiljene poze i one koje bi voleli da češće praktikuju

Izvor: Lepota i zdravlje, 15.Okt.2014, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci otkrili omiljene poze i one koje bi voleli da češće praktikuju

Ukusi se razlikuju, od čoveka do čoveka. U ovom slučaju, od muškarca do muškarca. Upravo zato, Men’s Health je odlučio da ispita njih 800 o najdražim pozama u seksu – koje najviše vole, a kojih žele još više i evo šta su otkrili rezultati.

1. Doggy

Istakli su kako im ova poza daje odličan pogled, ali i dublju penetraciju.

2. Ona gore

Za ovu su pozu otkrili kako je vole, jer jasno vide kako žena uživa te vole i kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << ona ponekad preuzme kontrolu. Takođe, velika je prednost i to što vide grudi te ih lako mogu uhvatiti.

3. Misionarska

Od sedam ponuđenih poza, muškarci su se odlučili za ovu, kao treću najpopularniju. Razlozi? Najbolja kombinacija udobnosti, intimnosti i senzualnosti, jer omogućuje seksi poljupce, koji dodatno podgrevaju atmosferu.

Što se tiče poza koje bi želeli češće da praktikuju: ona gore, ali okrenuta leđima, doggy poza. Za drugu pozu, otkrili su kako vole dobar pogled na guzu te kako je osećaj kao u doggy pozi, samo uz manje napora.

Izvor: cosmopilitan.hr, M.G.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.