Moja mama kuva bolje od tvoje: Pogledajte kako su kuvali poznati

Izvor: B92, 30.Apr.2016, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moja mama kuva bolje od tvoje": Pogledajte kako su kuvali poznati

Poznate mame, Volk i Tinska sa ćerkama, sjajno su se snalazile u Sašinoj kuhinji i na kraju su odlučile da novčanu nagradu doniraju dečaku obolelom od raka kostiju.

U današnjem kulinarskom duelu čast da kuvaju prve imaju Milena i mama Maja. Milena se iz nabavke vratila bez nekoliko sastojaka, ali to je nije omelo da uz pomoć mama Maje, koja je nakon određenog vremena ušla da joj pomogne oko pripreme, završi sa pripremom svoj jela u zadatom roku.

Kako je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veoma sigurna u kuhinji Ljubici nije bila potrebna pomoć mama Jelene, osim pravovremenih saveta. Uspele su da svoj današnji recept Slanu tortu od krompira pripreme i serviraju na vreme pred sudiju. Naše takmičarke su u dogovoru odlučile da će nagradu donirati dečaku obolelom od raka kostiju.

Kulinarski šou "Moja mama kuva bolje od tvoje možete pratiti svakog radnog dana u 17h na TV Prva.

Šta su spremali, ko je bio veštiji, kakva je bila prvobitna presuda i recepte naših takmičara saznajte ovde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.