Moda poznate mame: Izaberite najlepšu haljinu Sofije Vergare

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Jul.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moda poznate mame: Izaberite najlepšu haljinu Sofije Vergare

Sofija Vergara osvojila je Holivud svojom spontanošću, šarmom i onim posebnim seksepilom tipičnim za latino dive. Foto: Guliver/Splash Iako je tokom svoje modne evolucije prošla kroz najrazličitije faze, Sofija danas definitivno može da bude modni uzor svima koji bi voleli da unesu malo živosti u svoj izgled. Prikazujemo vam neke od njenih najlepših haljina u kojima je smelo prošetala crvenim tepihom, a vi preuzmite ulogu modnog policajca i za najlepšu glasajte OVDE.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moda poznate mame: Izaberite najlepšu haljinu Sofije Vergare

Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2015

Sofija Vergara osvojila je Holivud svojom spontanošću, šarmom i onim posebnim seksepilom tipičnim za latino dive...Iako je tokom svoje modne evolucije prošla kroz najrazličitije faze, Sofija danas definitivno može da bude modni uzor svima koji bi voleli da unesu malo živosti u svoj izgled...Prikazujemo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.