Mejkap trik: Kako da vam karmin traje ceo dan?

Izvor: Savršena.com, 28.Sep.2016, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mejkap trik: Kako da vam karmin traje ceo dan?

Tajne nanošenja karmina koji traje ceo dan (foto: youqueen.com)

Dok nekim ženama karmin uspeva da se na usnama zadrži celog dana, vaš se, čini se, nađe na zubima, odeći i bukvalno svuda oko vas i to samo nekoliko trenutaka od kako ga nanesete.
 Ne očajavajte, imamo rešenje kako da ruž što duže traje!
Sve što vam je potrebno je vaš omiljeni karmin, puder u prahu slične nijanse kao karmin, maramice i četica za šminkanje.
Nanesite karmin kako to normalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << činite, zatim maramicu razdelite na dva tanka lista. Jedan upotrebite da uklonite višak sa usana pre nego što nanesete završni sloj. Drugim listom maramice prekrijte usne, četkicu umočite u puder i laganim potezom pređite preko maramice.
Trik je u tome da maramica deluje kao filter kako ne bi naneli previše pudera na usne (ili zalepili karmin na četkicu), a takođe puder upija višak vlage iz ruža, što pomaže da ostane duže na usnama. Plus, dobićete fini mat efekat karmina koji je i te kako in ove sezone!

Izvor: Purewow.com

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.