Manekenka šokirana koliko su je stanjili u fotošopu

Izvor: B92, 27.Avg.2014, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka šokirana koliko su je stanjili u fotošopu

Australijska manekenka Megan Kausman izazvala je veliku medijsku pažnju kada je na svom Instgramu objavila dve fotografije od kojih se na jednoj jasno vidi koliko su joj stanjili telo fotošopom.

*

Megan je snimila neobičan editorijal fotografija za donji veš marke "Fella Swim“ pod vodom. Međutim, samo nekoliko dana od snimanja, Megan se neprijatno iznenadila fotografijom koja je puštena u javnost.

Naime, vlasnici ovog brenda su odlučili da stanje figuru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove manekenke koja je kako bi stala na put ovim potezima, na društvenim mrežama objavila obe fotografije kako bi svima pokazala nerealnost ovakvih slika.

Megan je napisala: "Odbijam da stojim ispred bilo kompanije koja propagira da je "tanje bolje“. Sve žene su divne na svoj način i sve smo drugačije građe i obima. Modna industrija je luda. Nije uredu da veštački smanjujete nečije telo kako bi izgledalo mršavije. To nikada nije uredu!“

Nakon brojnih negativnih komentara koji su usledili kada je manekenka objavila ove dve slike, od kojih je gornja pretrađena, a donja originalna, kompanija je odmah uklonila spornu fotografija sa svojih naloga na društvenim mrežama.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Manekenka-sokirana-koliko-su-je-stanjili-u-fotosopu

Izvor: medio.rs, 27.Avg.2014

Australijska manekenka Megan Kausman izazvala je veliku medijsku pažnju kada je na svom Instgramu objavila dve fotografije od kojih se na jednoj jasno vidi koliko su joj stanjili telo fotošopom...Megan je snimila neobičan editorijal fotografija za donji veš marke "Fella Swim“ pod vodom. Međutim,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.