Majka optužena za smrt bebe traži kućni pritvor: Moram da smršam i da brinem o starijoj ćerki

Izvor: Telegraf.rs, 20.Maj.2017, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka optužena za smrt bebe traži kućni pritvor: Moram da smršam i da brinem o starijoj ćerki

Tanja Mahud, optužena za ubistvo osmomesečne ćerke Anje, zatražila je na suđenju u Višem sudu u Beogradu da bude puštena u kućni pritvot, ali je njen predlog odbijen.

- Iz zdravstvenih razloga treba da smršam 30 kilograma, a u zatvoru nemam uslova da se na odgovarajući način lečim. Treba da vodim računa i o svojoj starijoj ćerki - rekla je Tanja Mahud.

Na sudu su svedočili i veštaci, psihijatar i psiholog, koji su izjavili da je optužena pasivnoagresivna ličnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sklona autodestrukciji, što se manifestuje samopovređivanjem i korišćenjem psihoaktivnih supstanci.

Takođe, rekli su da nema više potrebe za merom obaveznog lečenja od narkomanije, jer posle dugog boravka u pritvoru optužena više nije heroinski zavisnik.

Sud je naložio novo veštačenje kese u kojoj je nađeno telo bebe. Sudski veštaci su ranije veštačili kese, ali ne i benkicu i pelenu koje su nađene u njima.

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.