Majka je ugledala sliku svoje ćerke iz vrtića. . . U momentu joj se sledila krv! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka je ugledala sliku svoje ćerke iz vrtića. . . U momentu joj se sledila krv! (FOTO)

Socijalne službe još uvek ne reaguju.

Bračni par iz Amerike, Eliša Bruks i Kristijan Evans prvo su bili šokirani a potom i užasnuti kada su na društvenim mrežama ugledali fotografiju svoje četvorogodišnje ćerke koja je vezana za stolicu izolir trakom!

TRAGEDIJA USRED SUPERMARKETA: Dete UBILA ova namirnica!

Jedna od vaspitačica je privezala za drvenu stolicu dete, verovatno pokušavajući da ga primiri a zatim je i uslikala što je dodatno probudilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bes kod roditelja.

-  Gledala sam izraz lica svog deteta dok sedi vezano i bilo mi je užasno da zamislim kako se ona tada osećala - rekla je Eliša.

TAŠA U PUF HALJINI, VELJKO MINI ŠMEKER: Njihova slika iz detinjstva sa Cecom će vas oduševiti!

Socijalne službe, iako su obaveštene još uvek nisu reagovale povodom ovog incidenta, a kako ova majka kaže, ovo nije prvi put da se neprimerene stvari dešavaju u ovoj dečijoj ustanovi.

NAUČNO DOKAZANO: Dojenje utiče na zdravlje deteta, ali i majke - evo i kako!

Ranije, njenoj ćerki se misteriozno zaglavio kamen u uvetu i zamalo joj je ozbiljno oštećena bubna opna.

- Neću se smiriti dok ne zatvore taj vrtić, kao i onoga ko nanosi zlo mom detetu. Ko god da je mora da završi iza rešetaka - rekla je kivna majka.

Ona tvrdi da je njena ćerka bila prestravljena.

- Od osećaja da nisam mogla da je zaštitim i da sam ostavila svoju ćerku sa nekim ko joj je naneo bol ću poludeti - rekla je majka, dok se osoblje vrtića i dalje ne oglašava povodom ovog incidenta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.