Ljubav prema psima spojila svetsku filmsku zvezdu, MMA šampiona i dečiji hor (VIDEO)

Izvor: Lepota i zdravlje, 13.Jun.2017, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav prema psima spojila svetsku filmsku zvezdu, MMA šampiona i dečiji hor (VIDEO)

Pogledajte video spot u kojem je ljubav prema psima spojila svetsku filmsku zvezdu, mma šampiona i dečiji hor! Pesma “Volim te Šapice” koja je nastala kao proizvod ljubavi prema psu sada je dobila svoj video u kome su izvođači Muzička radionica Mari Mari i Rade Šerbedzija, a kao specijalni gost je naš MMA šampion i veliki borac za dobrobit životinja, Dušan Džakić. Autor muziKe i teksta za “Šapicu” Bojan Milićević je rekao:”Jako sam sretan što sam dobio ovakvu podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << za spot i pesmu. Od Mari Mari i njenih malenih pevača, Radeta Šerbedžije koji je sve oplemenio stihovima koje govori, do Dušana koji je uvek prvi da pomogne kad su u pitanju životinje. Ovaj spot ima i svoju dobrotvornu namenu. Njime želimo pomoći Saši Pešiću koji u Nišu u svom azilu brine o više od 800 napuštenih pasa. Nadam se da će vam se ovaj spot i pesma svideti.” Pogledajte spot:

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako OVO vidite u svom dvorištu, NIKAKO ne kosite travu! Budite OPREZNI da ne ZAŽALITE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2017, 10:17

On je krenuo sa sredi dvorište, a onda je naleteo na nešto neobično....Članovi ovog udruženja su naišli na neobično otkriće na jednom privatnom imanju pa su rešili da ovu novost podele na Facebook - u kako bi sve upozorili na vreme jer počinje sezona košenja trave...I oni su za ovu gomilu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.