Lepi i neobični načini da postanete prisniji s partnerom

Izvor: Lepota i zdravlje, 16.Okt.2014, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepi i neobični načini da postanete prisniji s partnerom

Istraživanja su pokazala da pojedine zajedničke aktivnosti lako mogu vratiti uzbuđenje i strast u ljubavni odnos! Neka vam peta godišnjica veze bude kao prva!

1. Adrenalinske avanture

Dakle, istraživanja kažu da zajedničke aktivnosti parova koje podižu adrenalin lako mogu vratiti uzbuđenje i u njihov odnos. Pronađite nešto uzbudljivo ili zastrašujuće i krenite.

2. Zajednički trening

Ako vam je prva stavka ipak malo previše, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << zajednički trening imaće sličan učinak. Osim toga, fizička aktivnost će pojačati vaš libido.

3. Maštanje o budućnosti

Ključ je da se ne ograničavate samo na ono što bi trebalo da uradite i  što ćete najverovatnije i učiniti u bliskoj budućnosti. Razmišljajte i o ostalim stvarima i maštajte, čak i ako su šanse za ostvarivanje takvih fantazija vrlo male. Znajući da imate budućnost, koju tek treba ispisati zajedničkim avanturama, osvežićete vaš odnos.

4. Budite konkurencija jedno drugom

Možda zvuči čudno, ali ovakve stvari takođe mogu uvesti uzbuđenje u vašu vezu. Ovoga puta nemojte biti tim već pronađite načine kako da postanete konkurencija jedno drugom. To može biti neka igra, kulinarski dvoboj ili obična trka. Šta god da izaberete, vratićete strast u vezu.

5. Razgovarajte o ciljevima

On verovatno zna sve vaše snove i ambicije, ali ono što je važno jeste da razgovarate s partnerom o tim ambicijama i planirate kako da ostvarite ciljeve. Inspirativno je videti kako su parovi posvećeni zajedničkom dostignuću individualnih ciljeva. To će vas podsetiti na početke i ono šta vas je privuklo kod partnera.”

Izvor: Women’s Health

M.K.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.