Lejdi Gaga ne haje za kritike zbog viška kilograma

Izvor: Lepota i zdravlje, 13.Sep.2014, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga ne haje za kritike zbog viška kilograma

Kada se pre nekoliko dana pojavila pred obožavaocima u Dubaiju, Lejdi Gaga iznenadila je mnoge.

Pevačica je bila u providnoj haljini boje starog zlata, u kojoj je bilo više nego očigledno da se itetkako ugojila. Navodno, pevačica je “nabacila” čak 14 kilograma, što je odmah izazvalo brojne kritike. Međutim, Lejdi Gaga se ne potresa.

“Baš me briga, uživam u hrani i ne želim da je se odričem. Ako mi se uveče jede pica, ja je jednostavno pojedem. Uostalom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << bolje biti debeo nego površan!”

Inače, pevačica se kao tinejdžerka borila sa anoreksijom i bulimijom. Zato je kada je postala slavna pokrenula stranicu “Body Revolution” na kojoj savetima pomaže devojkama koje imaju slične probleme. Gaga na ovoj stranici često objavljuje svoje fotografije u donjem vešu i bikiniju na kojima nikada ne izgleda retuširano i savršeno, a devojkama jasno poručuje:

“Ne morate da budete savršene, niti da imate idealne proporcije da bi bile seksi i lepe.”

Na Tviteru je pre nekoliko dana postavila i foto u kupaćem kostimu, koji takođe pokazuje da se ugojila i napisala:

“Ponosne u bilo kojoj veličini, jer se jedino računa ono unutra. Plus, bitno je kako pozirate. Pitajtesupermodele!”

Izvor: Novosti

Foto: Facebook

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.