Konačno je žena: Zavirite u dokumentarac Andreje Pejić

Izvor: B92, 17.Sep.2014, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno je žena: Zavirite u dokumentarac Andreje Pejić

Nekada najpoznatiji androgeni maneken na svetu, sada manekenka Andreja Pejić odlučila je da svoj put od muškarca do žene prikaže u dokumentarnom filmu pod nazivom "Andrej(a)".

Andreja je snimila film kako bi pomogla drugima, a u najavi se prikazuje i nekoliko isečaka iz filma.

Kako kaže, cilj je bio da prikaže fizički, emocionalni i profesionalni preobražaj manekenke iz muškarca u ženu.

Inače, film je nastao zahvaljujući "Kickstarter" kampanji tokom koje je prikupljeno više od 24 hiljade dolara, a režirao ga je Erik Miklet.

Pogledajte najavu za dokumentarni film "Andrej(a)"...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zavirite u dokumentarac o Andreji Pejić

Izvor: 24sata, 17.Sep.2014

Andreja Pejić (23) je promenu pola odlučila da zabeleži i prikaže u dokumentarnom filmu pod nazivom „Andrej(a)“. Za sada je objavljen samo kratak deo iz filma...U najavi za film, Andreja priča o tome kako je htela da snimi film kako bi pomogla drugima, a pojavljuje se i nekoliko isečaka iz...

Nastavak na 24sata...

VIDEO: Dokumentarac o Andreji Pejić

Izvor: Vesti-online.com, 17.Sep.2014

Andreja Pejić (23) je promenu pola odlučila da zabeleži i prikaže u dokumentarnom filmu pod nazivom "Andrej(a)". Za sada je objavljen samo kratak deo iz filma...Odlučila da promenu pola zabeleži i prikaže u dokumentarnom filmu pod nazivom "Andrej(a)".. .. .. ..U najavi za film, Andreja priča...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.