Kim i Kanje ne provode Božić zajedno?

Izvor: Lepota i zdravlje, 18.Dec.2014, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim i Kanje ne provode Božić zajedno?

Kanje Vest je u poslednje vreme često odvojen od svoje supruge Kim Kardašijan, a glasine kažu kako su nevolje u raju sve veće.

Zbog priprema za nadolazeći album često boravi u Parizu. U međuvremenu, Kim i Nort borave u njihovoj kući u Los Anđelesu. Prema magazinu In Touch, rijaliti zvezda je utučena nakon što joj je reper rekao kako bi mogao i Božić da provede odvojeno od njih.

“Kim je u suzama vikala da je umorna od toga što je Kanje odsutan otac i suprug”, otkrio je izvor.

Autor: Life Content, M.G.

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Nevolje u raju: Kim i Kanje provode Božić odvojeno!

Izvor: Svet, 18.Dec.2014

Glasine o razvodu Kim Kardašijan i Kanjea Vesta nisu novost, a sada tabloidi ponovo spekulišu da bi njihovom braku uskoro mogao da dođe kraj. . Naime, slavni par se navodno u poslednje vreme neprestano svađa, a sve zbog toga jer ne mogu da se dogovore kako će i gde proslaviti božićne praznike....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.