Kim Kardašijan lepša nego ikad!

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Apr.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan lepša nego ikad!

Tridesetpetogodišnja Kim Kardašijan uslikana je na ulicama Beverli Hilsa dok je išla ka svečanom potpisivanju najnovije knjge slavnog suprmodela Naomi Kempbel. Foto: Guliver/Splashnews Kim se uvukla u uzanu haljinu marke Balmain u kojoj je izgledala baš kao i pre druge trudnoće. Pročitajte i… Po poslednjoj modi: Napravite same frizuru poput Kim Kardašijan Kim je rekla kako je smršala oko 20 kilograma, ali da joj je cilj da oslabi još. Bilo kako bilo, moramo priznati da je izgledala odlično u ovoj kreaciji. Takođe, rijaliti zvezda iskoristila je priliku da napravi selfi s legendarnom Naomi. Foto: Guliver/Getty

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kim Kardašijan lepša nego ikad!

Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2016

Kim se uvukla u uzanu haljinu marke Balmain u kojoj je izgledala baš kao i pre druge trudnoće...Pročitajte i… Po poslednjoj modi: Napravite same frizuru poput Kim Kardašijan..Ostatak teksta pročitajte ovde: Kim Kardašijan lepša nego ikad!

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.