Kanje zabranio Kim da se viđa s prijateljicama

Izvor: Lepota i zdravlje, 17.Sep.2014, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanje zabranio Kim da se viđa s prijateljicama

Kuda god da ide, Kanje Vest zahteva da ima poseban ulaz koji niko drugi ne sme da koristi. Isto pravilo važi i za lift – ako se on u njemu vozi, ne sme ga koristiti niko drugi. Dok se priprema za koncert, u bekstejdžu niko ne sme da koristi mobilni telefon. Ovo su samo neka pravila koja reper želi da nametne svima oko sebe.

Kanje je svojom sitničavošću i besmislenim zahtevima uspeo i da se sukobi sa svojom suprugom Kim Kardašijan. Iako starleta želi da mu udovolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << u svemu, Kanjeov perfekcionizam doveo ju je do ludila.

Kanje je užasno zahtevan. Ima gomilu pravila i ako ih neko ne poštuje, on poludi. Kada sluša muziku, ona mora da bude tačno određene jačine. Kad boravi u svom stanu u Njujorku, temperatura mora biti takva da on može da nosi majicu dugih rukava s kapuljačom, čak i leti“, otkrio je reperov prijatelj.

Problemi su nastali jer je Kanje svoja pravila pokušao da nametne i u domu porodice Kardašijan, u kojoj boravi sa Kim i Nort dok se njihov dom u Los Anđelesu renovira. Osim toga, poznato je da u potpunosti kontroliše kretanje i život svoje supruge.

Kanje odlučuje sa kim Kim može ili ne može da se druži. Ona se više ne viđa sa prijateljicama jer reper želi da svu pažnju poklanja njemu. Ranije je pričala sa šminkerima i frizerima, a sad im se jedva obraća. Kada nekud ide zahteva da telohranitelji i ostali asistenti sede dalje od nje i da ćute kako je ne bi uznemiravali“, dodaje izvor.

Prijatelji starlete zabrinuti su za nju jer, kako kažu, reper od nje pravi snoba. Uz njega je postala potpuno drugačija osoba.

Pogledajte i:

Kim Kardašijan se više ne smeje na fotografijama!

Kim Kardašijan napušta svoj rijaliti!

Kim Kardašijan pre nego što je postala poznata!

Autor: Life Content, M.K.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.