Kako žena treba da se ponaša kada se u krevetu desi peh?

Izvor: Lepota i zdravlje, 27.Apr.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako žena treba da se ponaša kada se u krevetu desi peh?

Vrlo je važno, na početku, reći da je ova nemila situacija podjednako stresna i za muškarca i za ženu. Ovaj peh se dešava i najboljima, a upravo od njega strahuju milioni muškaraca širom sveta. Ako je verovati statistici, ovaj problem deli 150 miliona muškaraca. Foto: Guliver/Thinkstock Žena, sa druge strane, neretko krivicu za problem sa muškim libidom svaljuje na sebe što dovodi do smanjenja njenog samopouzdanja, a suštinski problem se ne rešava. Još ako se ponovi i nakon njene kupovine >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << seksi donjeg veša, e onda žena pada u depresiju. Problem samopouzdanja muškarca proističe iz brige da će ona svoje iskustvo podeliti sa drugaricama. Čak iako problem ostane u kući, muškarcu pritisak predstavlja i sam razgovor o ovom iskustvu. Tačno je da uzrok ovog problema može biti medicinske, fizičke, ali i emotivne vrste. Ipak, u takvoj situaciji-bez suvišnih pitanja! Stavi mu do znanja da želiš i možeš da mu pomogneš! Žena često ume da teši, ali rečenicom: „Svima se desi!“ mu nisi pomogla. Izbegavanjem odnosa nakon neprijatne situacije – ni sebi ni njemu. Savetujući ga da poseti lekara, i dalje ništa. Iako većina muškaraca neće posetiti lekara, rešenje za ovaj problem leži u medicini, a evo i zašto. Na libido muškarca više utiče biologija nego na libido žene. Samim tim, ovakav problem ili bilo koji drugi problem vezan za njegov libido se može rešiti jednim odlaskom u apoteku. Dakle, uz dobar prirodni preparat za libido, stres ostavite ispred vrata spavaće sobe. Opustite se i uživajte sa svojim partnerom, iskustvo podelite sa drugaricama koje imaju isti problem i učinite još nekoga srećnim.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako žena treba da se ponaša kada se u krevetu desi peh?

Izvor: Scandal.rs, 27.Apr.2016

Žena, sa druge strane, neretko krivicu za problem sa muškim libidom svaljuje na sebe što dovodi do smanjenja njenog samopouzdanja, a suštinski problem se ne rešava. Još ako se ponovi i nakon njene kupovine seksi donjeg veša, e onda žena pada u depresiju...Ostatak teksta pročitajte ovde: Kako...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.