Kako izludeti muškarca u krevetu

Izvor: NaDlanu.com, 12.Sep.2013, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako izludeti muškarca u krevetu

Uvek se više govori i piše o ženskoj G-tački, ali i muškarci imaju mesto koje ih može izludeti i zbog kojeg mogu doživeti vrhunski orgazam.

Muškarčeva G-tačka zapravo je prostata i njenom stimulacijom možete ga naprosto izludeti. Evo kako je pronaći i priuštiti mu seks za pamćenje.Kako pronaći i stimulirati G-tačkuMušku G-tačku puno je lakše pronaći nego žensku, piše seks terapeut Isabela Snov za Askmen.Za taj poduhvat najbolje je da muškarac leži na leđima. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << što se oboje ugodno smestite počnite da masirate G-tačku. Ona se nalazi otprilike od pet do sedam centimetara od anusa, na prednjoj strani analnog kanala. Za masažu koristite jagodice na prstima i budite vrlo nežni. Kada se partner dovoljno opusti i uzbudi, osetićete malenu kvržicu, a to znači da ste otkrili G-tačku.Stručnjaci kažu da je orgazam postignut stimulacijom prostate puno jači i intenzivniji, a navodno je i dobar za zdravlje.Izvor: tportalIma li vaš muškarac otpor prema bilo kakvim igricama blizu anusa, nemojte ni pokušavati sa stimulacijom G-točke. No ako želi probati takvo nešto, a teško mu je opustiti se, predložite zajedničko kupanje. To će ga opustiti i lakše će se uzbuditi, a vi ćete prije osjetiti G-točku. Imajte strpljenja jer će vam vjerojatno trebati nekoliko pokušaja dok ne uspijete. Također je potrebno više pokušaja dok ne otkrijete što točno partnera najviše uzbuđuje i dovodi do vrhunca. Partner će vam otkriti želi li nježniju masažu ili više voli konstantan pritisak. Nekome odgovara kombinacija nježnije i čvršće masaže, a ako se i nakon toga ništa ne dogodi, nemojte biti razočarani. Probajte neki drugi put i zapamtite da tijelu trebate dati vremena da prihvati i reagira na stimulaciju.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.