Kako da se suzdržite da ne puknete na poslu?

Izvor: B92, 29.Jul.2015, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da se suzdržite da ne "puknete na poslu"?

Često zna da se dešava na poslu da vas šef toliko izbaci iz takta da ne možete da se suzdržite i da u tom trenutku poželite da plačete, vrištite i sami sebi čupate kosu sa glave. Međutim, morate da naučite da se suzdržite, a kako pročitajte u nastavku članka nekoliko saveta koji bi vam mogli pomoći.

- Ako vam se desi da se zacrvenite na nekom bitnom sastanku ili dok razgovarate sa šefom i drugim kolegama, možete da budete sigurni da će oni primetiti koliko ste >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nervozni. U tom slučaju popijte malo vode i usresredite se na ono što želite da kažete i uradite. Na taj način ćete se smiriti.

- Ako se znojite kada ste pod stresom nosite uvek laganiju i udobniju odeću kako se to ne bi primetilo. Naravno, ruke povremeno obrišite maramicama, ali da niko ne primeti. Dodatno vam može pomoći i to da sami u sebi ponavljate kako će vaš plan uspeti i da će sve biti uredu.

- Ako vas neko kritikuje, a vi u tom trenutku želite samo da zaplačete, najboje bi bilo da se setite neke smešne situacije kako biste se osigurali da ne pustite suzu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.