Kako da se obučete jednostavno, ali ne i dosadno

Izvor: B92, 01.Dec.2015, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da se obučete jednostavno, ali ne i dosadno

Za mnoge jednostavno znači dosadno. Prosto i jednostavno.

Dok neke dame vole jednostavnost, postoje one koje radije biraju slojevito oblačenje, mnogo boja i detalja.

Da li spadate u grupu žena koje uživaju u čudnim pričama i volite vrckave ljude, uživate u pravim razgovorima i muzici uz koju možete da plešete ali i plačete, volite haljine koje plešu oko tela, odeću koja nema kaveze, ali zna najlepše da grli i slučajne dodire ruku? Možda je vaš stil isuviše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << – jednostavan.

Kažu - STIL – ili imate ili nemate. Postoje žene koje imaju urođeno dobar ukus. To su one žene koje u običnoj beloj majici i farmerkama izgledaju kao modeli sa dužnosti. Savršeno savladan jednostavan izgled će govoriti više nego bilo koje smele cipele i otisci. Postoji određena vrsta francuskog šika ili izazov da to bude jednostavno, ali nikako dosadno. Takav izgled je čist i minimalistički.

Kako da izgledate moderno, jednostavano ali stilizovano?

Birajte monohromatsku odeća (sve-belo ili sve crno)

Odaberite nežan nakit (tanka ogrlica)

Kombinujte belu i crnu odeću (crne pantalone ili farmerke sa belim majicama ili košuljama)

Birajte čiste linije, klasične krojeve, jednostavne komade, dajte obrt detaljima (nokti - dugi ili kratki u tamnim bojama, tanko prstenje, kul frizura, ili jednostavna bun frizura, funki naočare za sunce).

Investirajte u kvalitetne cipele i torbe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.