Jovana Joksimović je novembarsko L&Z lice s naslovnice!

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Okt.2014, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Joksimović je novembarsko L&Z lice s naslovnice!

Jovana Joksimović našla se ovoga puta ispred objektiva Miloša Nadaždina kao L&Z lice s naslovnice za mesec novembar. Iako kaže da ne voli da se fotografiše, lepa voditeljka nije skidala osmeh s lica: “Generalno ne volim da se fotografišem, ali mi nekada stvarno prija. Zavisi od trenutnog raspoloženja!”



Pored intervjua sa Jovanom u novom broju “Lepote >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << i zdravlja” pričali smo i sa modnim kreatorom Žan-Polom Gotjeom i talentovanom operskom pevačicom Natašom Tasić Knežević.

Zorana Kostić Obradović otkriva svoje beauty tajne, a čekaju vas i saveti za negu kose velikih zvezda.

Pronaći ćete i modni priručnik za ovu sezonu, kako izgleda biti na kauču kod psihologa ishrane, a ukusne delicije u gastro rubrici za vas priprema Džejmi Oliver lično!

Autor: Life Content, M.K.

Foto: Miloš Nadaždin

Video: Nemanja Maraš, Life Content

Intervju: Brankica Treskavica,Life Content

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.