Jesenja elegancija: Omiljeni modni komad Dženifer Aniston

Izvor: Lepota i zdravlje, 18.Nov.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesenja elegancija: Omiljeni modni komad Dženifer Aniston

Da joj je crno omiljena boja odavno znamo, ali ovoga puta smo otkrili još jednu tajnu glumice Dženifer Aniston.

Crni kaput je već godinama omiljeni u ormaru poznate glumice, a ne proupušta priliku da ga nosi i u svečanim i ležernijim prilikama.

Trenutni angažman oko promocije nastavka velikog bioskopskog hita Horrible Bosses u prvi je plan opet stavio njen istančan modni ukus koji uprkos predvidljivim izborima odeće uvek završava na top listama najpoželjnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << stilova.

Nakon glam londonskog izdanja u ženstvenoj Antonio Berardi haljini, Dženifer je za američku publiku odabrala jednostavni trio karirane haljine, visokih čizama i strukiranog crnog kaputića.

Autor: Life Content, M.G.

Foto: JLP

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.