Jedna stvar koju muškarci ne bi smeli da urade tokom seksa

Izvor: B92, 26.Okt.2014, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna stvar koju muškarci ne bi smeli da urade tokom seksa

Svaka devojka ima neki način stimulacije koji joj posebno prija, no gotovo sve devojke imaju istu stvar koju jednostavno mrze.

Stimulacija vagine prstima može biti itekako prijatna, ali devojke upozoravaju da njihova vagina nije kasica-prasica te da je tako ne treba ni tretirati.

- Ako jednostavno zabijete prste tamo dole i nastavite da "petljate" uokolo kao da tražite sitniš u kasici-prasici, ne samo da vi nećete ništa pronaći već ni vaša partnerka neće dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se provede - napominje seksolog Emili Mors u svojoj emisiji “Sex with Emily”.

“Takva će agresija privesti stvari kraju i pre nego što su tehnički i počele".

Nekima je možda bilo seksi tumaranje "tamo dole" dok su bili mlađi, kada je izostanak iskustva bio šarmantan. No, kada muškarac pokaže da ne zna kud bi s prstima, to signalizira da možda ne zna da barata ni ostalim alatima.

Glavni problem ove tehnike jeste što je vagina vrlo osetljiva, posebno na ogrebotine, pa nepažnja s prstima može da dovede do velikih problema.

No, da ne bi samo kritikovala, Mors nudi nekoliko predloga kako poboljšati ovu tehniku.

Za početak, vrlo je korisno da su nokti uredno podsečeni. Sledeći korak je lagani i spori početak stimulacije, prvo maženjem bokova i prepona te postepeno približavanje vagini.

Kada muškarac dođe do klitorisa, dovoljni su lagani, kružni pokreti preko "kapice".

Zapamtite, klitoris je vrlo osetljiv pa uz nedovoljno lubrikanata i stimulacije može jednostavno da golica.

Za mnoge je žene lakše da dožive orgazam stimulacijom klitorisa nego penetracijom pa je možda dobro da se zadržite na tom mestu. Ali, ako vam signalizira da je spremna za više, lagano savijte prste i polagano uđite u nju.

Jedan do dva prsta su obično sasvim dovoljna, bez obzira na to šta porno filmovi sugerišu.

Kada su već tamo, dovoljno je da lagano stimulišu gornju stranu (kao da pokazuju pupku "dođi") i prilagode ritam i pritisak njenim željama. Ipak, najbitnije od svega je da se obraća pažnja na ženske signale i želje.

Izvor: magazin.net

Foto: Lies Thru a Lens/flickr.com

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stvar koju muškarci nikako ne bi smeli da urade tokom seksa

Izvor: Svet plus, 26.Okt.2014

Svaka devojka tokom seksualnih odnosa ima neki način stimulacije koji joj posebno prija, ali postoji i jedna stvar koju nikako ne mogu da podnesu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.