“Jamie” magazin konačno i u Srbiji!

Izvor: Lepota i zdravlje, 01.Okt.2014, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Jamie” magazin konačno i u Srbiji!

Fantastične recepte Džejmija Olivera, najpopularnijeg televizijskog kuvara na svetu, do sada ste upoznavali preko malih ekrana, a od 1. oktobra možete da ih pratite u srpskom izdanju časopisa “Jamie”, koji je na tržište lansirala kompanija Color Press Grupa.

Kvalitetna, reciklirana eko-hartija, vrhunske fotografije, odličan dizajn, sjajni, originalni recepti i gastronomski putopisi ostaviće čitaoce bez daha.

U prvom broju magazina potražite recepte za savršena >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << jela s karijem, specijalitete od patlidžana, italijanske delicije, poslastice od karamela i orašastih plodova, ali i slasne gurmanluke od mesa.

Inspirisani slikovito dočaranom atmosferom Modene, planirajte putovanje u taj prelepi grad na severu Italije i isprobajte bar deo njegove neverovatne gastronomske ponude.

Osim toga, otkrijte lepote baštovanstva, naučite ponešto u crvenom vinu i savladajte brojne tehnike i trikove koji će vam olakšati pripremanje jela.

Prvi broj srpskog izdanja magazina ”Jamie” u prodaji je od 1. oktobra, izlazi dvomesečno na 116 strana i košta 250 dinara.

Autor: Life Content

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

„JAMIE“ MAGAZIN KONAČNO STIGAO I U SRBIJU!

Izvor: Poštar.rs, 01.Okt.2014

Fantastične recepte Džejmija Olivera, najpopularnijeg televizijskog kuvara na svetu, do sada ste upoznavali preko malih ekrana, a od 1. oktobra možete da ih pratite u srpskom izdanju časopisa „Jamie„, koji je na tržište lansirala kompanijaColor Press Grupa. Kvalitetna, reciklirana eko-hartija,...

Nastavak na Poštar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.