Iznenadićete se: Jedite ovu namirnicu pre obroka i smršaćete brže nego što želite

Izvor: B92, 29.Avg.2015, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenadićete se: Jedite ovu namirnicu pre obroka i smršaćete brže nego što želite

Iznenadićete se ovim otkrićem.

Orašasti plodovi su se pokazali kao idealne namirnice prilikom držanja dijete. Ustvari, sa njima ne morate ni da budete na strogom režimu ishrane jer oni regulišu vaš izažen apetit i uz njih ćete jesti umerenije nego inače.

Naučnici sa univerziteta Loma Linda su otkrili da 4-6 polovina oraha pre obroka uspešno smanjuje glad i pomaže manjem unosu kalorija u telo.

Prema istraživanju na navedenom univerzitetu otkriveno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da su osobe koje su bile na dijeti s manje kalorija i više masnoća (koje su dobijale iz oraha) izgubile više telesne masnoće od onih koji su bili na dijeti s više ugljenih hidrata i manjim procentom masnoća.

Orasi ublažavaju glad i prirodno su bogati velikom količinom hranjivih materija, što znači da pomoću njih unosimo mnogo hranjivih materija u organizam sa smanjenim unosom kalorija.

Ako kalorije u vašoj redovnoj ishrani (npr. šećer, kolači) zamenite približno jednakom količinom kalorija iz oraha, to će biti pun pogodak.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedite ovu namirnicu i smršaćete brže

Izvor: OkRadio.rs, 30.Avg.2015, 00:45

Iznenadićete se ovim otkrićem. Orašasti plodovi su se pokazali kao idealne namirnice prilikom držanja dijete. Ustvari, sa njima ne morate ni da budete na strogom režimu ishrane jer oni regulišu vaš izažen apetit i uz njih ćete jesti umerenije nego inače. Naučnici sa univerziteta Loma Linda...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.