Iz ugla fashion blogerke: Proizvodi koje koristim na letovanju

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Jun.2016, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz ugla fashion blogerke: Proizvodi koje koristim na letovanju

Autorka teksta: Tatjana Jovanović Moram priznati da sam na ovom letovanju koristila najmanje proizvoda do sada! Praktikujem natural look, dakle, nema šminkanja uveče, samo nega, a preko dana se štitim od sunca. Ipak sve što koristim vrlo mi prija i svakako preporučujem. Detaljnije o tome ćete sigurno imati priliku da vidite u nekom od videa, a za sada vam predstavljam mali “tizer” u vidu fotografije. Foto: Privatna arhiva Počinjem sa dnevnom negom. Prvi put sam probala Carroten Wet >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Skin Fresh Mist sredstvo za zaštitu od sunca. Izabrala sam da bude proizvod u spreju zbog lakšeg nanošenja, prijatnog je mirisa koji osvežava telo, ne lepi se i, evo, nakon devet dana na moru mogu da potvrdim da nisam izgorela. UVA i UVB zastita se podrazumeva i, što je najvažnije, proizvod je vodootporan. Dakle, štiti me u vodi, ali čim bih izašla iz vode nanela bih novi sloj. Faktor 30 za telo je za mene bio sasvim dovoljan, a za lice sam koristila jači faktor. Prošle godine sam se oduševila Collistar proizvodima, a ovog puta sam po preporuci kupila Collistar Sun Stick SPF 50+. Odličan i vrlo praktičan proizvod kada su nanošenje, ali i nošenje u pitanju. Naime, nosim ga i u gradu u tašni kako bih uvek nanela malo na jagodice, čelo, nos i usne. Niko ne želi bore od sunca, zar ne? Vrlo se lepo razmazuje i zaista u potpunosti štiti lice bez bojazni da ćete ostati bez preplanule boje. Kako, verovali ili ne, nijednom nisam pokvasila kosu u moru, pakovanje za kosu koje bih inače nosila na vlažnoj kosi, ali i sprej za zaštitu od sunca nisam koristila. Samim tim, samo sam jednom oprala kosu šamponom – dakle, zbogom fenu i feniranju na ovom odmoru! Sigurna sam da će mi kosa biti zahvalna! Tokom večeri, ali i vremena provedenog van plaže, ne mogu bez Avene termalne vode. Ona je moja topla preporuka za čitavo leto. Bilo kakva iritacija ili crvenilo vrlo brzo se umire, a da ne govorim o instant hidrataciji i osvežavanju. Iako sam ponela letnje boje sjajeva za usne, koristila sam samo odličan Sephora balzam, a umesto parfema The Body Shop Coconut Body Mist. Prvi put umesto parfema korisim mirišljavi sprej za telo i oduševljena sam. Jednostavno je idealan za leto! Miriše najviše na kokos, ali je vrlo svež i prijatan miris koji se prilično dugo zadržava na telu. Da ne zaboravim, nakon tuširanja veoma je važno nahraniti kozu kako bi se regenerisala od sunca, ali i da bi se boja duže zadržala. Moj izbor je The Body Shop Shea Body Butter. Predivan miris, ali i dugotrajna hidratacija, mekoća i svilenkast osećaj na koži moj su favorit u svakom slučaju i zaista obožavam njihove proizvode. Na kraju, na noktima na rukama uz leto i more najlepše mi se slagala divna, pastelna boja Sephora laka za nokte. Žuto, sunčano, veselo, otkačeno… Naredne nedelje ću se potruditi da vidite i utiske sa letovanja u video formatu, a do tada uživajte ili na letovanju, ili u pripremama za odmor! Ostale moje blogove pročitajte OVDE.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Beauty Favourites 06/16: Shine and Sunshine Edition

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Jun.2016

Jasmina Ubiparip, zamenica glavne i odgovorne urednice magazina “Lepota i zdravlje” Ovoga meseca – minimalističko izdanje beauty favorita! Osnovni proizvodi svakako treba da budu oni za zaštitu od sunca, a kada je mejkap u pitanju – poneka svetlucava čestica savršeno će dopuniti čaroliju...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.