Ispovest 48-godišnje žene kojoj su pukli silikoni u grudima i trovali je godinama! Sada želi da nas osvesti!

Izvor: Prva.rs, 21.Feb.2017, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest 48-godišnje žene kojoj su pukli silikoni u grudima i trovali je godinama! Sada želi da nas osvesti!

Aneta Stivens je 48-godišnja kozmetičarka iz Velike Britanije koja je ugradila silikone i tek tada postala zadovoljna svojim izgledom. Međutim, nije očekivala da će sve krenuti po zlu i da će ih isplaćivati ceo život. 
Umalo nije umrla, kada su joj silikoni eksplodirali u grudima. Tkivo u njenim silikonskim grudima veličine 36C je pomalo odumiralo, a silikon ju je trovao. Pošto joj je silikon procureo u krvotok, slošilo joj se i odmah je posetila hirurga. Tkivo koje bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da služi kao zaštitni sloj, počeo je da se raspada. 
Potrošila je 6000 funti na uklanjanje njenih skupih silikona koji su joj zadali brojne probleme. Punih 13 godina osećala je oštre bolove, imala srčane probleme, teško je disala i gubila kosu. Silikoni koje je imala u grudima su u međuvremenu zabranjeni u Velikoj Britaniji i prestali su da se ugrađuju.

Međutim, Aneta nije jedina. Brojne žene su se javljale s istim problemima u poslednjih deset godina. Samim tim, svoju priču je objavila u medijima, kako bi podigla svest o nuspojavama ugrađivanja implanata. 
- Mislila sam da ću umreti. Telo mi se raspadalo. Znala sam da moram izvaditi silikon. Od veličine 36A došla sam do C. Htela sam da povećam grudi, jer mi se, nakon dojenja dvoje dece, oblik grudi skroz deformisao. Otišla sam pod hirurški nož, a nešto kasnije sam osetila poteškoće - enormno pojavljivanje akni, bol, zamagljen vid i debljanje. Znala sam da nešto nije u redu - priznala je Aneta.
Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.