Iskusite život iz druge perspektive sa Alwaysom

Izvor: Lepota i zdravlje, 15.Sep.2014, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskusite život iz druge perspektive sa Alwaysom

Always Ultra je lansirao onlajn istraživanje za žene u Srbiji kako bi otkrio čega se sve, u pogledu garderobe, sportskih i društvenih aktivnosti, one odriču svakog meseca tokom pet delikatnih dana. Rezultati prikupljeni od 1126 učesnica konkursa pokazuju da one obično te dane provode odričući se svojih omiljenih aktivnosti.

Žene u Srbiji poznate su po tome što vode računa o svom izgledu i prate modne trendove. Ipak, 40odsto njih koje su učestvovale u istraživanju otkrilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << je da se tokom delikatnih dana odriču kratkih i uzanih suknji, njih 31.7 odsto ne nosi šorts u tom periodu, dok 27.7 odsto njih pomera svoje vreme planirano za šoping.

Kada je društveni život u pitanju, ukoliko se delikatni dani dese tokom vikenda, najbolje što može da se desi, kako je njih 60 odsto odgovorilo na Always pitanja, jeste da subotnje veče provedu gledajući romantičan film i jedući mnogo kokica. Na taj način one izbegavaju moguće neprijatne situacije.

Leto nas uvek podseti da mislimo o svom izgledu na plaži, pa se trudimo da svoje telo oblikujemo vežbama. Deluje kao da nas na tom putu ništa ne može zaustaviti. Ipak, 48.8% žena u Srbiji koje su odgovorile na Always pitanja kaže da tokom tih dana moraju da otkažu svoje treninge.

Porvh svega, 26 odsto žena koje su odgovorile na pitanja je spremno da otkaže svoje putovanje na planinu ukoliko bi se ono poklopilo sa delikatnim danima u mesecu.

Vreme je da se situacija preokrene u njihovu korist – i da im se vrati njihovih pet dana.

Drage dame, od sada, sa Always Ultra ulošcima koji pružaju i do 100 odsto zaštite od curenja, možete da nastavite sa svojim dnevnim aktivnostima i aktivnim životom na koji ste navikle, čak i tokom delikatnih dana. Zato počnite da svoj život tokom delikatnih dana posmatrate iz drugog ugla… zanimljivog, uzbudljivog i bez oklevanja – čak i kada ste okrenute naopačke!

Always Ultra se kladi da ste jače nego što mislite!

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.