Ima 71 godinu i izgleda fantastično – ovo je njena tajna

Izvor: Savršena.com, 23.Maj.2017, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima 71 godinu i izgleda fantastično – ovo je njena tajna

(foto: Lake and Skye) Norma Kamali ima 71 godinu i po struci je modni dizajner. Ono što je kod ove žene fascinantno je njen izgled na kome bi mogle da pozavide i tinejdžerke.
Ne trudim se da sakrijem godine,” tvrdi Norma koja izgleda bar 30 godina mlađe.
Ona se nikad nije podvrgla nijednoj plastičnoj operaciji, niti to planira. Tajna njenog mladalačkog izgleda je – zeleni čaj i maslinovo ulje, tvrdi ona. Isto tako, pored genetike, koja igra važnu ulogu, Norma >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << se ne šminka mnogo. Od šminke koristi ruž, maskaru i senku. Pored svega već navedenog, Norma brine o ishrani i redovno vežba.
Ona ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama koje svakodnevno inspiriše i motiviše da brinu o načinu ishrane kao i da  redovno vežbaju.
(foto: Lake and Skye) Normine tajne za savršen izgled:
Koristite limun, zeleni čaj, maslinovo ulje i kurkumu u ishrani i kozmetici. Redovno vežbajte. Izbegavajte tablete. U kući držite samo zdravu hranu. Češljajte kosu drvenim češljem. Pijte sok od svežih krastavaca. Uzimajte D3 vitamin. Stavljajte redovno na lice i oči obloge sa ohlađenim zelenim čajem Priuštite sebi ponekad akupresuru, akupunkturu ili masažu. Pazite da uvek spavate dovoljno. Ne jedite šećer i prerađenu hranu. Jedite avokado, đumbir, med i orahe. Pijte puno vode – sobne temperature. Ako se osećate srećno i ako ste zadovoljni sobom – izgledaćete fantastično u svakom dobu života!

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.