IMMO Decembar Shopping Weekend: Doživite novogodišnju magiju

Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Nov.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMMO Decembar Shopping Weekend: Doživite novogodišnju magiju

Ove godine najradosniji praznici počinju u IMMO Outlet centru! Pored prazničnih popusta na već postojeće outlet cene svi posetioci imaće priliku i da dožive pravu novogodišnju magiju. Tokom vikenda 5. i 6. decembra Deda Mraz će posetiti IMMO Outlet centar i obradovati sve posetioce svojim toplim osmehom, a neke i posebno nagraditi. Za posetioce koji vole šoping u svom omiljenom outlet centru organizovan je foto konkurs u kome može učestvovati svako ko se fotografiše na temu zima, u sklopu >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << IMMO Outlet Centra i okači fotografiju na svoje društene mreže sa hashtagom #IMMOHOHOHO. Kreatora najatraktivnije fotografije očekuje vikend na Kopaoniku za dvoje u toku ove zime. Najmlađe posetioce obradovaće još jedno iznenađenje u subotu 6. decembra. Poznati glumci Bojana Ordinačev, Peđa Damnjanović i Marija Veljković ispričaće baladu o Katici prljavici i njenim prazničnim avanturama. Praznici će pokucati na vrata IMMO Outlet centra tačno u 11 sati , 5. decembra, a magija će trajati ceo vikend.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

IMMO Decembar Shopping Weekend: Doživite novogodišnju magiju

Izvor: Scandal.rs, 24.Nov.2015

Ove godine najradosniji praznici počinju u IMMO Outlet centru!..Pored prazničnih popusta na već postojeće outlet cene svi posetioci imaće priliku i da dožive pravu novogodišnju magiju...Tokom vikenda 5. i 6. decembra Deda Mraz će posetiti IMMO Outlet centar i obradovati sve posetioce svojim toplim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.