Hit leta: Top za sve prilike

Izvor: B92, 23.Jul.2016, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit leta: Top za sve prilike

Kratka majica koja otkriva pupak ili deo stomaka, i ovoga leta je osvojila ljubiteljke mode širom sveta, pre svega, one koje mogu da se pohvale vitkom linijom.

Apsolutni hit sezone, top je ujedno i najpraktičniji komad odeće za letnje žege. Izgleda savršeno uz uske farmerke i sandale na štiklu, šorts, kratku ili lepršavu suknju... Zato nije čudno što je ova kratka majica koja otkriva pupak ili deo stomaka, i ovoga leta osvojila ljubiteljke mode širom sveta, pre svega, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << one koje mogu da se pohvale vitkom linijom.

Ovaj praktičan komad lako se uklapa sa garderobom za svaki dan, ali i sa kombinacijama za ludi večernji provod na nekoj plaži ili diskoteci pod vedrim nebom. Dominiraju plave i bele boje leta, prugice i etno motivi, a hit u kolekcijama najpoznatijih svetskih dizajnera su modeli od prozračnih tkanina, rebrastog pamuka ili konca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.